Om sommerhuslivet.dk

Fra inspirerende renoveringshistorier, håndværkertips og skatteregler til gode råd om indretning, hovedrengøring og maling af stuen: På sommerhuslivet.dk kan du finde tips og tricks, vejledning og inspiration til alle områder inden for sommerhuslivet.

Sommerhuslivet.dk er et fælles rum for sommerhusejere, - entusiaster, - eksperter, og alle andre der har en interesse i livet i, ved og omkring sommerhuset. 

Måske ejer du selv et hus, måske gør du ikke. Det eneste, der betyder noget, er, at du ligesom os er vild med sommerhuslivet.

Hvem er vi?

Initiativet til bloggen, sommerhuslivet.dk, kommer fra sommerhusudlejeren dansommer a/s, som til daglig driver siden. 

Hos dansommer har vi været en del af sommerhusbranchen i over 40 år, og Sommerhuslivet er blevet til, fordi vi ønsker at inspirere, vejlede og give gode råd, om det vi brænder for: Sommerhusferie, sommerhusudlejning og sommerhusliv. 

Vi er selv sommerhusejere, lejere og frem for alt entusiaster. Vi brænder for sommerhuslivet, og tilsammen udgør vi diverse eksperter i alt fra forsikring og skatteregler til boligindretning og vedligeholdelse af din terrasse – og det vi ikke ved, spørg vi gerne om!

Har du noget på hjertet?

Her hos Sommerhuslivet er idéen simpel: Vi er her for din skyld. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig! Har du et ris og ros, spørgsmål, et godt tip, historie eller noget helt andet, må du ikke tøve med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!